Δημιουργήστε «βίντεο-μπούμερανγκ» στο Instagram

Δημιουργήστε «βίντεο-μπούμερανγκ» στο Instagram

Μια νέα εφαρμογή βίντεο προσέθεσε το διάσημο social media για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Ένα νέο εργαλείο με την ονομασία Boomerang προσέθεσε το Instagram, παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να βιντεοσκοπεί για μερικά δευτερόλεπτα ό,τι επιθυμεί με τον κινητό του και μετά να προβάλει το βίντεο από την αρχή προς το τέλος αλλά και ανάποδα.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την πίσω αλλά και με την μπροστινή κάμερα ενός κινητού.

Οι εφαρμογές του είναι πάρα πολλές, ειδικά για εκείνους που θέλουν να καταγράψουν μια κίνηση η οποία θα δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή όταν τη βλέπεις από το τέλος στην αρχή.

Η διάρκεια του βίντεο φτάνει τα 4 δευτερόλεπτα και αποθηκεύεται ως αρχείο .mov που μπορεί να διαμοιραστεί μέσω της πλατφόρμας.

Το Boomerang είναι η τρίτη αυτόνομη εφαρμογή του Instagram και είναι διαθέσιμο για Android και iOS. Είχαν προηγηθεί το Hyperlapse για αρχεία time-lapse και το Layout που δημιουργεί πρωτότυπα κολάζ εικόνων.

Η εταιρεία που ανήκει στο Facebook προτίμησε να μην προσθέσει τις συγκεκριμένες εφαρμογές μέσα στην πλατφόρμα του Instagram αλλά να τις διαθέσεις χωριστά στο κοινό, προχωρώντας σε μια ακόμη απόπειρα να πειραματιστεί με εναλλακτικούς τρόπους καταγραφής βίντεο και εικόνας, παράλληλα με τις βασικές της λειτουργίες οι οποίες την έχουν καταστήσει ως ένα από τα δημοφιλέστερα app φωτογραφιών για κινητά στον κόσμο.