Δύο νέα θεματικά πάρκα «Star Wars» και μια μεγάλη έκπληξη ανακοίνωσε η Disney

Δύο νέα θεματικά πάρκα «Star Wars» και μια μεγάλη έκπληξη ανακοίνωσε η Disney

Ο «μακρινός γαλαξίας» προσγειώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι οπαδοί του Star Wars θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να βρεθούν κυριολεκτικά μέσα στον κόσμο της αγαπημένης τους σειράς ταινιών. Και αυτό καθώς η Disney ανακοίνωσε τα σχέδια για την δημιουργία δύο θεματικών πάρκων που θα βασίζονται στις ταινίες του Τζορτζ Λούκας.

Τα δύο νέα θεματικά πάρκα θα αποτελούν τις νέες «επεκτάσεις» των πάρκων Disneyland, στο  Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, και Walt Disney World’s Hollywood Studios, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger, οι δύο νέες προσθήκες, που θα καλύπτουν εκτάσεις μεγαλύτερες των 56 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, θα είναι οι μεγαλύτερες επεκτάσεις στην ιστορία των θεματικών πάρκων του ομίλου.

Και ενώ η Disney δεν ανακοίνωσε πότε τα νέα θεματικά της πάρκα θα είναι ανοιχτά για το κοινό, αποφάσισε να αποκαλύψει μια νέα πληροφορία στους φίλους της σειράς. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας «Jurassic World», Colin Trevorrow, επιλέχθηκε για να σκηνοθετήσει την ένατη συνέχεια της σειράς ταινιών του έπους του διαστήματος.

Το «Star Wars: Episode IX» αναμένεται να είναι έτοιμο το 2019. Ο Trevorrow θα ακολουθήσει έτσι τον  J.J. Abrams που σκηνοθέτησε το «Star Wars: The Force Awakens», το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα καθώς και τον Rian Johnson, που θα σκηνοθετήσει το «Star Wars: Episode VIII», το οποίο αναμένεται το 2017.