Το Disney Junior στο hol my tv

Το Disney Junior στο hol my tv

Πρεμιέρα από σήμερα για το νέο κανάλι αφιερωμένους σε μικρούς και μεγάλους.

Το Disney Junior έρχεται από την 1η Νοεμβρίου στο hol my tv για να προσφέρει καθημερινά ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα -μέρος της υπηρεσίας hol my tv, που προσφέρεται με € 8 το μήνα.

Μέσα από το Disney Junior μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερα από 2.500 επεισόδια κινουμένων σχεδίων κάθε μήνα, η πλειοψηφία των οποίων είναι μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Με την προσθήκη του Disney Junior, το hol my tv προσφέρει πλέον την πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, με τα 4 κανάλια Disney Channel, Disney Junior, KidsCo, και DuckTV, καθώς και περισσότερους από 1.200 τίτλους παιδικών ταινιών και παιδικών σειρών που διατίθενται εντελώς δωρεάν μέσα από το hol video club, ανοίγει η πόρτα στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού και των κινουμένων σχεδίων, προσφέροντας μία δημιουργική, διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική απασχόληση για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Διαβάστε ακόμη: Δύο χρόνια hol video club