«Domino» στην ταράτσα

«Domino» στην ταράτσα

Ξεκινά αύριο και διαρκεί μέχρι τις 27 Σεπτέμβρη η παράσταση «Domino» στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Η παράσταση «Domino» της ομάδας Vasistas θα παίζεται από αύριο και για λίγες μόνο μέρες στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Ο χώρος νέος και αντισυμβατικός. Η παράσταση μια βουβή χορογραφία που αντλεί έμπνευση από το έργο «Παιχνίδια Σφαγής» του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη, αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και η Ariane Labed, βραβευμένη, καλύτερη ηθοποιός, στο 67ο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, για την ερμηνεία της στην ταινία «Attenberg», αλλά και οι: Ευθύμης Θέου, Ελένη Βεργέτη, Αντώνης Αντωνόπουλος, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Ασπασία-Μαρία Αλεξίου, Νικολέτα Ξεναρίου, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Ματίνα Περνιουδάκη, Ρίτα Λυτού, Βίκυ Μαραγκάκη και Νατάσα Παπανδρέου. Ένας 13μελής θίασος που, με τις εκφραστικές του εικόνες, θα μας εισάγει σε νέους ιδιαίτερους αφηγηματικούς κώδικες.

Στην επιμέλεια των σκηνικών οι Εύα Μανιδάκη. Για τα κοστούμια ο Παύλος Θανόπουλος, ενώ τον φωτισμό έχει αναλάβει ο Τάσος Παλαιορούτας.

Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες: Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31, www.vas.eu.com.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6934997210 (η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένης χωρητικότητας).

Διαβάστε ακόμη: Τζέρεμι Αϊρονς: «Η Ευρώπη είναι σαν ένα ελικόπτερο που πέφτει»