Έφυγε από την ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι

Έφυγε από την ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο στα 69 του χρόνια.

Δυσάρεστα νέα για τον κόσμο της μουσική βιομηχανίας και γενικότερα των τεχνών καθώς ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια.

Η ανακοίνωση για το θάνατό του έγινε μέσω social media. Συγκεκριμένα γράφτηκε το εξής: «Ο David Bowie πέθανε ειρηνικά σήμερα, με την οικογένειά του γύρω του, μετά από μια θαρραλέα μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Πολλοί θρηνείτε μαζί μας την απώλεια, σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των στιγμών κατά τη διάρκεια του πένθους».

Οι followers και οι fans του καλλιτέχνη δεν θέλησαν να αποδεχτούν τα δυσάρεστα νέα, λέγοντας πως πρόκειται για ψευδή φήμη του διαδικτύου, ωστόσο ο το διεθνές πρακτορείο Sky News ανακοίνωσε πως μίλησε με τον εκπρόσωπο του τραγουδιστή για να επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη είδηση.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγες μέρες αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής συμπλήρωσε το 69ο έτος ζωής του. Στις 8 Ιανουαρίου βγήκε και το «Blackstar», η 25η κατά σειρά, στούντιο δουλειά του Βρετανού γερόλυκου της rock, ανήμερα των γενεθλίων του. Λίγες μέρες μετά λοιπόν, έφυγε για πάντα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ιδιαίτερα βαριά κληρονομιά.

Πηγή: peoplegreece.com