Εκλογές 2023: Υποψήφιος στο νομό Έβρου θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2023: Υποψήφιος στο νομό Έβρου θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των δασικών πυρκαγιών, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Αθήνα, Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου για συμβολικούς και ουσιαστικούς λόγους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, στα Μέσα Ενημέρωσης της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, δήλωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και σε χρόνο τέτοιο ώστε πρακτικά θα έχει εξαντληθεί η τετραετία.

Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου για λόγους συμβολικούς και ουσιαστικούς, γιατί, όπως είπε «ο Έβρος είναι στην πρώτη γραμμή των αναπτυξιακών ευκαιριών».

Σε ερώτηση αν φοβάται το ενδεχόμενο να εκφραστεί στις πρώτες κάλπες η δυσαρέσκεια των πολιτών λόγω των προβλημάτων από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, απάντησε ότι γνωρίζει πώς μπορεί να υπάρξει δυσαρέσκεια και νευρικότητα, ωστόσο τα διλήμματα θα είναι πολύ ξεκάθαρα. Η πρώτη κάλπη θα είναι η κρίσιμη, θα στείλει τα μηνύματα και η δεύτερη κάλπη θα τα επιβεβαιώσει, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε πως ο ίδιος ουδέποτε επιδίωξε το τοξικό κλίμα και την αντιπαράθεση ενόψει των επερχόμενων εκλογών.