Έκτακτη συνεδρίαση στις ΗΠΑ για τον τραπεζικό τομέα

Έκτακτη συνεδρίαση στις ΗΠΑ για τον τραπεζικό τομέα
epa06357660 Chair of the Federal Reserve Janet Yellen prepares to testify on the national economic outlook in the Longworth House Office Building in Washington, DC, USA, 29 November 2017. Yellen will soon be succeeded in her role by Trump nominee Jerome Powell. EPA/JIM LO SCALZO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι επικεφαλής της Fed, της FDIC και της SEC, υπό την Τζάνετ Γέλεν συνεδριάζουν για να συζητήσουν τη σταθερότητα και τη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

H υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών του  Συμβουλίου Eπίβλεψης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (FSOC) την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Η συνεδρίαση δεν ήταν προγραμματισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το Reuters, η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου δεν προσφέρει περαιτέρω πληροφορίες για το κεντρικό θέμα της συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιείται δύο εβδομάδες μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank.

Το σώμα, το οποίο αποτελείται από τη Γέλεν και τους επικεφαλής της Fed, της FDIC και της SEC, συνεδριάζει τακτικά για να συζητήσει τη σταθερότητα και τη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: