Έκθεση με έργα τέχνης του «Sly»

Έκθεση με έργα τέχνης του «Sly»

O Σιλβέστερ Σταλόνε παρουσιάζει τα έργα τέχνης του, αποδεικνύοντας πως εκτός από τον «Ράμπο», τα πάει πολύ καλά και με τον Πικάσο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει κωδικοποιηθεί στο μυαλό των περισσοτέρων ως ο «σκληρός» του Χόλιγουντ που έγινε διάσημος για τους ρόλους του ως Ρόκι Μπαλμπόα και Ράμπο.

Ωστόσο, ο «Sly» φαίνεται πως έχει καλά κρυμμένα μυστικά, όπως την αγάπη του για την ζωγραφική και την χειροτεχνία. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως ο 67χρονος σήμερα Σταλόνε είχε αρχίσει από νεαρή ηλικία να ζωγραφίζει και συνέχισε το χόμπι του ακόμα κι όταν είχε γίνει διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, καθώς, όπως ο ίδιος δηλώνει «ήταν κάτι με το οποίο μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά του».

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σταλόνε συγκέντρωσε ικανό αριθμό έργων, ώστε να πραγματοποιήσει την προσωπική του έκθεση. Έτσι, από χθες εκτίθενται στο ρωσικό μουσείο του κάστρου Μικαϊλόβσκι στην Αγία Πετρούπολη 36 έργα του διάσημου ηθοποιού, τα οποία δημιούργησε τα τελευταία 40 χρόνια.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 13 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή του μουσείου, Βλαντιμίρ Γκούσεβ, το κοινό θα φύγει εντυπωσιασμένο. «Τα έργα του Σταλόνε είναι εντυπωσιακά, δυνατά και με δυναμική. Δείχνουν πόσο επιθετικός είναι ο κόσμος μας», δήλωσε ο Γκούσεβ. «Είναι εμφανές πώς έχει εξελιχθεί η τέχνη, μια ειλικρινή και ενδιαφέρουσα έκθεση», είπε.

1/6

Διαβάστε ακόμη: Το Κατάρ γίνεται «Μέκκα» της τέχνης