Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου

Χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους επέβαλαν από κοινού ανακρίτρια και εισαγγελέας στον κατηγορούμενο στην υπόθεση χρηματισμού.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση χρηματισμού του από διαφημιστική εταιρεία ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 150.000 ευρώ, ενώ εις βάρος του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης, δύο φορές τον μήνα, σε αστυνομικό τμήμα.

«Επιβεβαιώθηκε η αρχική μου δήλωση ότι πιστεύω στον Θεό και στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. Ευχαριστώ μόνον όσους επιφυλάχθηκαν και δεν με καταδίκασαν τηλεοπτικά», δήλωσε εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας ο Χ. Τομπούλογλου.

Νωρίτερα, απολογήθηκε και ο φερόμενος ως συνεργός του, για τον οποίο ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των χρημάτων.

Διαβάστε ακόμη: Πολλά τα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του Χάρη Τομπούλογλου