Ενισχύει τις πωλήσεις της στην Αυστραλία η Λουξ

Ενισχύει τις πωλήσεις της στην Αυστραλία η Λουξ

Εξαγωγές σε πάνω από δέκα χώρες πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η εταιρεία αναψυκτικών και φυσικών χυμών.

Στην ενδυνάμωση των πωλήσεων των προϊόντων της στην Αυστραλία στοχεύει η ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών, Λουξ Μαρλαφέκας.

Η εταιρεία συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Fine Food Australia η οποία διεξήχθη στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία, 9- 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγική της για περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών και τοποθέτηση των προϊόντων σε επιπλέον δέκα νέες χώρες.

Διαβάστε ακόμη: Ισχυρή ελληνική παρουσία στην έκθεση τροφίμων FINE FOOD AUSTRALIA

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της έκθεσης, οι εκπρόσωποι της εταιρείας πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Coles στην Αυστραλία -η οποία διαθέτει 740 καταστήματα σε όλη τη χώρα- και συμφωνήθηκε η προώθηση των προϊόντων μέσα από τα συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά και τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την Αυστραλία, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Ελβετία, ΗΠΑ, Καναδά, Παναμά, Κίνα και Ισραήλ. Επίσης, η εταιρεία έχει στραφεί στις αγορές των Αραβικών Εμιράτων και της Ουκρανίας, όπου η ζήτηση στα εισαγόμενα προϊόντα είναι μεγάλη.