Εννιάχρονος βγάζει 1 εκατ. δολάρια το χρόνο ανοίγοντας δώρα

Εννιάχρονος βγάζει 1 εκατ. δολάρια το χρόνο ανοίγοντας δώρα

Πως ο μικρός Evan βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό του να αυξάνεται διαρκώς.

Δεν πρόκειται για μια ακόμα ιστορία κατά την οποία μικρά παιδιά βγάζουν χρήματα. Ο Evan ξεκίνησε να βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει όταν ήταν ακόμα πέντε χρονών.

Με ποιον τρόπο; Με το αγαπημένο «άθλημα» των μικρών παιδιών. Με τα δώρα.

Αναλυτικότερα, ο Evan γεννημένος το 2005 είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του YouTube. Οι κατασκευαστικές εταιρείες παιχνιδιών τον προσεγγίζουν χαρίζοντας του δώρα, τα οποία εκείνος με τη σειρά του ανοίγει και αξιολογεί.

Ο Evan έγινε μέλος της κοινότητας του YouTube το 2011 με σκοπό να «μοιραστεί» τις εμπειρίες του για τα παιχνίδια, να τους δείξει πως παίζονται και να τα προτείνει στα υπόλοιπα παιδιά ή αντίστοιχα να τα αποτρέψει.

Με τη βοήθεια του πατέρα του Jared γνωστό και ως DaddyTube, επαγγελματία παραγωγού βίντεο, ο οποίος τραβάει και επεξεργάζεται τα βίντεο, σήμερα έχει καταφέρει να έχει περισσότερους από 1 εκατ. συνδρομητές στα κανάλια του και περισσότερο από 1 δισ. views, απλά ανοίγοντας παιχνίδια!

Ο μικρός έχει τρία κανάλια που το αποδίδουν περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια το χρόνο. Το EvabTubeHD, εκεί όπου ο Evan και η αδελφή του Jillian αξιολογούν τα παιχνίδια, το EvanTubeRAW για video blogging και το EvanTubeGaming.

Πολλοί μπορούν να αναρωτηθούν πως γίνεται κάποιος να πληρώνεται για να ανοίγει παιχνίδια, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως τα άτομα αυτά ασκούν μεγάλη επιρροή στους συνομήλικους τους. Γι αυτό και κατασκευαστές παιχνιδιών δε διστάζουν να τους χρυσοπληρώσουν ώστε να προτείνουν τα δικά τους προϊόντα στο κοινό τους.

Διαβάστε ακόμα: 

Η 8χρονη που «σαρώνει» στο YouTube

Παιδιά επιχειρηματίες και εκατομμυριούχοι!