Επεισόδια Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Επεισόδια Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα
A Greek policeman, Farmers in front of the Greek parliament in Syntagma square, The police closed the access to Syntagma square, Saturday the 13th of February 2016 in Athens, Greece. (Photo by Camille Gazeau/NurPhoto) (Photo by Camille Gazeau / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κατέληξε την Τρίτη ο 31χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Λίγες ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.».

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: