Επεκτείνει την παρουσία της στα Βαλκάνια η Μαρινόπουλος

Επεκτείνει την παρουσία της στα Βαλκάνια η Μαρινόπουλος

Ως αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour η εταιρεία προχωρά σε νέες στρατηγικές επενδύσεις στην περιοχή.

Σε σημαντικές επενδύσεις, σε αγορές εκτός ελληνικών συνόρων, έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ με στόχο την ανάπτυξή της, λειτουργώντας σε σύνολο 61 καταστήματα στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία εγκαινίασε την Τετάρτη 27 Αυγούστου το δεύτερο κατάστημα του δικτύου της στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο Τέτοβο (Tetovo) στηρίζοντας με νέες επενδύσεις τη στρατηγική απόφαση επέκτασης του δικτύου της στα Βαλκάνια ως αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour για την περιοχή. Σημειώνεται ότι το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ΠΓΔΜ έχει την έδρα του στην πόλη των Σκοπίων.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στην Κύπρο ελέγχει 18 καταστήματα και απασχολεί 1.135 εργαζόμενους, στη Βουλγαρία 22 καταστήματα και απασχολεί 1.586 εργαζόμενους, στην Αλβανία 19 καταστήματα και απασχολεί 486 εργαζόμενους, στα Σκόπια Σκόπια ένα κατάστημα και πρόσφατα και αυτού του Τέτοβο και απασχολεί 162 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο γενικότερος επενδυτικός σχεδιασμός της Μαρινόπουλος περιλαμβάνει και τη Σερβία, όπου σύντομα θα επεκταθούν οι δραστηριότητές της.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτυχημένη η επεκτατική πολιτική της «Μαρινόπουλος» για το 2013