Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Student demonstration in memory of Alexis Grigoropoulos, a 15th years old student, who was shot by a police officer on 6th of December 2008 in the neighborhood of Exarcheia. Athens, Greece, on December 6, 2022. (Photo by Konstantinos Zilos/NurPhoto) (Photo by Konstantinos Zilos / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Η Αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή.

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από την Αστυνομία έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 500 μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, είναι συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια ενώ αναμένεται να κάνουν πορεία προς το Σύνταγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω των συγκεντρώσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας, στην οδό Αθηνάς από Σοφοκλέους και στην Πειραιώς από την συμβολή της με την Ιερά οδό.

Ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» είναι κλειστός από 9 το πρωί ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 το απόγευμα έως ότου κριθεί ότι είναι δυνατή η επαναλειτουργία του.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: