Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του αδελφού της πριγκίπισσας Κέιτ

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του αδελφού της πριγκίπισσας Κέιτ

Ο Τζέιμς Μίντλετον ίδρυσε το Boomf και παραδίδει στο σπίτι σας γλυκά καλυμμένα με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Instagram.

Μπορεί η αδερφή του να είναι η Δούκισα του Κέιμπριτζ και μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τη δόξα του παλατιού.

Για του λόγου το αληθές, ο νεαρός που διακατέχεται από επιχειρηματικό δαιμόνιο αποκάλυψε πρόσφατα πως αποτελεί συνιδρυτή της Boomf, μιας εταιρείας που φτιάχει χειροποίητα γλυκίσματα, τύπου marshmallows, στην επιφάνεια των οποίων εκτυπώνονται οι… φωτογραφίες σας από το Instagram! Τα γλυκά με τις φωτογραφίες παραδίδονται κατόπιν παραγγελίας και στο σπίτι.

Ο Τζέιμς Μίντλετον, που ήδη έχει μια εταιρεία παράδοσης γλυκών -για την ακρίβεια εξατομικευμένων cupcakes- ομολογεί πως είναι λάτρης των γλυκών και ελπίζει το νέο του εγχείρημα να είναι το πιο επιτυχές.

1/3

Διαβάστε ακόμη: Τυπώστε μου ένα σοκολατάκι παρακαλώ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Boomf, τα γλυκά παρουσιάζονται ως «είδη ζαχαροπλαστικής για την ψηφιακή εποχή» και το κάθε κουτί κοστίζει περίπου 20 δολάρια.

«Έχω δημιουργήσει μια φανταστική ομάδα που φτιάχνει το κάθε πακέτο στο χέρι ξεχωριστά», λέει ο Μίντλετον. «Πριν τα Χριστούγεννα οι παραγγελίες έρχονταν με τέτοιο ρυθμό που κατέληξα να περνάω τη μέρα μου μέσα φορώντας το ειδικό διχτάκι για τα μαλλιά».

Και τι σημαίνει Boomf τελικά; «Boomf είναι ο ήχος που κάνουν τα marshmallows όταν πέφτουν στο… γραμματοκιβώτιό σας!», λέει ο Τζέιμς που μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει την επιχειρηματική δράση του. «Κρατούσα την παρουσία μου κρυφή για να πετύχει το πρότζεκτ με την αξία του και όχι εξαιτίας των σχέσεών μου», λέει ο αδερφός της Κέιτ.

Διαβάστε ακόμη: Η μαγεία του Instagram