ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Απέσπασε τη διάκριση της καλύτερης κατασκευαστικής της χρονιάς

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Απέσπασε τη διάκριση της καλύτερης κατασκευαστικής της χρονιάς
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα έργα μας με την ίδια όρεξη και σεβασμό, όπως ακριβώς την πρώτη μέρα», τόνισε ο ο Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO και ιδρυτής της εταιρείας.

Τη διάκριση «Construction Fit out Company of the Year 2024» (κατασκευαστική εταιρεία της χρονιάς) καθώς και 6 βραβεία για επιμέρους έργα της, κατέκτησε η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα Interiors Awards της BOUSSIAS Events.

Ο Ιωσήφ Αραμπατζής, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σε δηλώσεις του έδωσε έμφαση στη δύναμη των επιμέρους ομάδων τής εταιρείας που οδήγησε στις διακρίσεις, όπως των αρχιτεκτόνων και μηχανικών, που δεν παράγουν απλώς αρχιτεκτονική, αλλά χτίζουν σε βάθος πάνω στις αξίες της εταιρείας και στις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες με ποιότητα πειθαρχία και συνέπεια. «Έπειτα από 15 χρόνια πορείας, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα έργα μας με την ίδια όρεξη και σεβασμό, όπως ακριβώς την πρώτη μέρα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η εμπειρία μας, η οποία μας επιτρέπει να γινόμαστε πιο παραγωγικοί και κυρίως πιο δημιουργικοί», προσέθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από την κορυφαία διάκριση “Construction Fit out Company of the Year 2024“, με Gold βραβεία διακρίθηκαν το κτίριο κατοικιών PURENEST σε αρχιτεκτονική μελέτη των Α2 Architects για το πράσινο αποτύπωμά του και το κτίριο κατοικιών CULTURES σε αρχιτεκτονική μελέτη των Α2 Architects για το ξεχωριστό concept του όπου η αρχιτεκτονική και η κατασκευή αλληλεπιδρούν με την τέχνη. Τέσσερα ακόμη έργα, η μονοκατοικία στο Πάτημα Χαλανδρίου σε αρχιτεκτονική μελέτη της Αδριανής Παπαθεοδώρου, η μονοκατοικία στον Λόφο Φιλοπάππου σε αρχιτεκτονική του Αναστάση Μπαχά, ο διαχωρισμός ρετιρέ στο κέντρο σε αρχιτεκτονική της Έλενας Κρινή και το οροφοδιαμέρισμα στο Παγκράτι με θέα την Αθήνα σε αρχιτεκτονική μελέτη της Χριστίνας Περβολαράκη, έλαβαν Bronze βραβείο στις κατηγορίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: