Επιτυχημένη παρουσία της Generation Y στο Sustainability Forum 2018

Επιτυχημένη παρουσία της Generation Y στο Sustainability Forum 2018

Στο Sustainability Forum 2018, που διεξήχθη την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου του 2018 συμμετείχε η Generation Y – International eBusiness Experts.

Στο Sustainability Forum 2018, που διεξήχθη την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου του 2018, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, συμμετείχε η Generation Y – International eBusiness Experts.

Το Sustainability Forum έχει θεσμοθετηθεί ως μια παγκόσμιας εμβέλειας ετήσια διοργάνωση που φέρνει κοντά υψηλά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η φετινή διοργάνωση συμπεριλάμβανε μια λίστα από διακεκριμένους ομιλητές– εκπροσώπους όλου του επιχειρηματικού φάσματος, οι οποίοι προσέφεραν χρήσιμες γνώσεις και πολύτιμο know-how σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο του Sustainability Forum, η CCO της Generation Y, κ. Νανά Ιωακειμίδου, συμμετείχε επίσης σε διαλέξεις που έγιναν στο European Sustainability Academy, στα Χανιά της Κρήτης.

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, παρακολουθώντας μία σειρά εξειδικευμένων παρουσιάσεων και ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία και βιώσιμες πρακτικές, με κατεύθυνση τη μέγιστη αποδοτικότητα για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Η Generation Y στηρίζει έμπρακτα διοργανώσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω σε πρακτικές για ένα υγιές και βιώσιμο επιχειρηματικό μέλλον, ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό προφίλ της σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.