«Επτά θανάσιμα αμαρτήματα» στη Στέγη

«Επτά θανάσιμα αμαρτήματα» στη Στέγη

Λαγνεία, οκνηρία, αλαζονεία, λαιμαργία, απληστία, οργή, φθόνος: Επτά θανάσιμα αμαρτήματα, η νέα σύνθεση του Σταύρου Γασπαράτου.

Μία μουσική σύνθεση που συνδυάζει την κλασική φόρμα με τον πειραματικό ηλεκτρονικό ήχο, με ένα σύνολο μουσικών και video προβολές, ζωντανά στη Στέγη.

Ο πρώτος σταθμός της διεθνούς περιοδείας του Σταύρου Γασπαράτου είναι η Στέγη.

Ο χαρισματικός μουσικός Σταύρος Γασπαράτος εγκαινιάζει τη διεθνή του περιοδεία στη Στέγη, παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά εμπνευσμένη από τα Επτά θανάσιμα αμαρτήματα για μία μόνο βραδιά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Την άνοιξη του 2011 ο Σταύρος Γασπαράτος και η Αγγελική Στελλάτου παρουσίασαν με επιτυχία στη Στέγη τα Επτά θανάσιμα αμαρτήματα (σύλληψη – μουσική του Σ. Γασπαράτου και σκηνοθεσία – χορογραφία της Α. Στελλάτου).

Διαβάστε ακόμη: Πανδαισία μουσικής και χορού στη Στέγη

Τώρα, μετά από ένα χρόνο επεξεργασίας, ενορχήστρωσης και ηχογράφησης του υλικού, τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα  παίρνουν την μορφή του  Seven,  άλμπουμ που ανέλαβε  να κυκλοφορήσει η διάσημη Γερμανική εταιρεία Ad Noiseam (Βερολίνο).

Στην σύνθεση του Seven ο Σταύρος Γασπαράτος, βραβευμένος συνθέτης της νεότερης γενιάς με σημαντική παρουσία στους χώρους του θεάτρου και του κινηματογράφου, εξελίσσει συνεχώς το μουσικό του ιδίωμα. Έγχορδα, βιμπράφωνο, κλασικά κρουστά, σοπράνο σαξόφωνο, πιάνο και electronics, ενορχηστρώνουν μια ιδιαίτερη  μουσική αφήγηση.

Η κυκλοφορία του Seven απο την Γερμανική Ad Noiseam ήδη έχει κάνει αίσθηση σε δημοσιογράφους της κεντρικής Ευρώπης με τις πρώτες κριτικές από την Γερμανία και την Γαλλία να μιλούν για ένα κορυφαίο στο είδος του άλμπουμ.

Στην σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και  Ευρώπη για την παρουσίαση του  Seven στο κοινό, η Στέγη είναι ο πρώτος σταθμός.

Πρόκειται για μια multimedia συναυλία  με surround ήχο, όπου τα ειδικά σχεδιασμένα για την περιοδεία  videos των paris mexis + stam vart αλληλεπιδρούν με την μουσική.

Κεντρική Σκηνή
Ώρα έναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 15 – 18 – 28 € | Μειωμ. 10 – 12 – 15 € | ‘Ανεργοι: 5 €

Για περισσότερες πληροφορίες: www.sgt.gr, press@sgt.gr