Έρχεται το Fortnite Chapter 2 (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Έρχεται το Fortnite Chapter 2 (Φωτογραφίες και Βίντεο)
Θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο από παίκτες και μη είναι το τέλος της 10ης σεζόν του online παιχνιδιού Fortnite και η αναμονή για την 11η σεζόν.

Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε το Fortnite στην 10η σεζόν του κυριάρχησε στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο με εξειδίκευση και μη.

Το Fortnite, το πιο διάσημο online videogame του κόσμου ολοκλήρωσε  τη δέκατη σεζόν του ρίχνοντας «μαύρο» και προκαλώντας την έκπληξη και την ανησυχία εκατομμυρίων παικτών στον κόσμο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια ή απλά έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Στο εντυπωσιακό φινάλε, ένας τεράστιος αστεροειδής, καταστρέφει το νησί όπου αγωνίζονται οι παίκτες.

Στο εντυπωσιακό φινάλε, το οποίο παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από 4,2 εκατ. χρήστες + 1,5 εκατ. από το Youtube (στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 1,5 εκατ.), εμφανίζεται ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος κατέστρεψε το νησί-εικονικό πεδίο μάχης όπου αγωνίζονται οι παίκτες. Αυτό προκάλεσε πανικό, καθώς οι εκατομμύρια χρήστες του Fortnite δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν. Όσοι ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη έδειχνε έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Για όσους παίκτες ανησυχούν ότι μπορεί να χάσουν όσα αντικείμενα μάζεψαν στο προηγούμενο διάστημα, μπορεί να μην έχουμε κάτι επίσημο από την Epic Games, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη συλλογή τους.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Ο ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, χαρακτήρισε το event ως «το τέλος μιας εποχής».

Πανικός στα social media

Οι οπαδοί του παιχνδιού είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, αλλά το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Mάλιστα στο Τwitter του Fortnite αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι αντιδράσεις των φίλων του παιχνιδιού, οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν ούτε 12 ώρες χωρίς το παιχνίδι, δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για «εξάρτηση».

 

Όσο περιμένουμε, πάντως, την 11η σεζόν, μπορούμε να παίξουμε το mini-game που ενσωμάτωσε η Epic Games εμπνευσμένη από το retro arcade Galaga της Bandai Namco. Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τους παρακάτω συνδυασμούς ανάλογα με την κονσόλα στην οποία βρίσκεστε. Οι μικρότεροι σε ηλικία ίσως γελάσετε, αλλά οι 35+ θα θυμηθείτε μαγικές στιγμές των 80s και 90s.

Προς ανακούφιση όμως των gamers, ήδη διέρρευσε το τρέιλερ της επόμενης σεζόν και όλοι αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία. Η διαρροή έγινε από το SkinTrackerCom.

Το τρέιλερ αφορά στο Battle Pass του Fortnite για την επόμενη σεζόν. Πολλές βάρκες, με τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να γυρίζουν το νησί το οποίο έχει αλλάξει και θα μπορούν να πυροβολούν παίκτες σε άλλες βάρκες.

Ο παίκτης θα μπορεί να αλλάζει επίπεδο συγκεντρώνοντας μετάλλια. Επίσης, όσοι θέλουν να χαλαρώσουν έχει παιχνίδια με ψάρεμα. Σε άλλο σημείο του παιχνιδιού σύμφωνα με το τρέιλερ μπορεί να δει κανείς έναν παίκτη να βουτάει σε ένα ποτάμι. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν πλέον να κολυμπήσουν αντί να κινούνται αργά μέσα στο νερό. Στο τέλος του τρέιλερ του νέου Fortnite φαίνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να βοηθήσουν συμπαίκτες τους.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Πέμπτες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μέρες των δημιουργών του Fortnite για να αρχίζουν τις σεζόν.