Έργο στην Κένυα ολοκλήρωσε η Intrasoft International

Έργο στην Κένυα ολοκλήρωσε η Intrasoft International

Το έργο ύψους 3 εκατ. δολαρίων αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και διαχείρισης συντάξεων.

Έργο ύψους 3 εκατ. δολ., που αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και διαχείρισης συντάξεων (Core Social Security & Pension Administration System) για τον Εθνικό Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης της Κένυας (National Social Security Fund of Kenya), με έδρα το Ναϊρόμπι, ολοκλήρωσε η Intrasoft International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Εθνικός Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης της Κένυας επέλεξε την Intrasoft International κατόπιν διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού.

Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο 2012 -σε συνεργασία με τοπικό συνεργάτη- και ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2013. Το έργο τώρα διανύει τη φάση υποστήριξης της παραγωγικής του λειτουργίας, διάρκειας 4 ετών, την οποία έχει αναλάβει σύμφωνα με τη σύμβαση η Intrasoft International.

Το πληροφοριακό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και διαχείρισης συντάξεων της Κένυας είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο αυτοματοποιεί τις βασικές λειτουργίες του Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης και υποστηρίζοντας το συνολικό έργο του Οργανισμού.

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωπαϊκό έργο 83 εκατ. σε κοινοπραξία της Intrasoft