Εσάς ποια είναι τα όρια σας;

Εσάς ποια είναι τα όρια σας;

Μια πρόσκληση για την αναζήτηση των Ορίων από το ΤΕDxKalamata.

Αναγνωρίζουμε τα όρια μας και τα ξεπερνάμε! Αυτή είναι η θεματική του τρίτου TEDxKalamata που φέρει τον τίτλο limits και φιλοξενείται στις 7 Ιουνίου 2014, στις 20.30, στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Τα όρια υπάρχουν για να προσδιορίζουν την ταυτότητα μας και να μας προκαλούν. Το TEDxKalamata limits εμπνέεται από ιδέες που αντιλαμβάνονται τα όρια και καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν. Η Καλαμάτα φιλοξενεί ιστορίες που αποδεικνύουν πως το απίθανο μπορεί να γίνει πιθανό.

To TEDxKalamata έχει βαθιά κοινωνική συνείδηση και το αποδεικνύει έμπρακτα! Απευθύνεται στον καθένα, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, με τις τιμές των εισιτήριων της εκδήλωσης να είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής μας. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν την είσοδο στην εκδήλωση, τη μεταφορά με πούλμαν από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στην Αρχαία Μεσσήνη (αναχώρηση στις 19.00) και την είσοδο στο πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια, παρουσιαστή της κύριας εκδήλωσης, το οποίο διοργανώνει το TEDxKalamata τις 8 Ιουνίου, στο Καστράκι στη Βέργα Καλαμάτας.

Για τους ανέργους, τα εισιτήρια παρέχονται δωρεάν. Για φοιτητές και μαθητές το εισιτήριο κοστίζει €5 και το κανονικό €15. Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά καθώς και στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, στην Καλαμάτα στο μπαρ Luna Lounge και στο Πνευματικό Κέντρο. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και εξασφαλίστε μία θέση σε ένα μαγικό, αλλά και παράδοξο ταξίδι, όπου τα όρια ορίζονται, με σκοπό να εμπνεύσουν και όχι να ορίσουν.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από σύστημα μετάφρασης από Αγγλικά σε Ελληνικά και Ελληνικά σε Αγγλικά, για όσους το χρειαστούν.

Μεγάλος χορηγός είναι η Cosmote, χορηγοί οι Aegean Airlines, Costa Navarino, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Horizon Blu 5*. Υποστηρικτές οι Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ, Horizon Blue Hotel, OTE TV, Μορέας Α.Ε, Public και Viva.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Οι καλύτερες διαφημίσεις, σύμφωνα με το TED

Το TEDx University of Piraeus ξεκινάει το φετινό του «ταξίδι»

Όταν η τέχνη συναντά την επιστήμη