eTalks podcast: Πώς οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν εντελώς το food delivery και το quick commerce

Στο έκτο podcast της σειράς eTalks από το Fortune Greece και το efood, ο Μάριος Φραγκούλης, Senior Research Scientist της Delivery Hero μιλά για την πρωτοβουλία της εταιρείας να επενδύσει στα οφέλη που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Το efood, η κορυφαία ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα παράδοσης φαγητού, σε συνεργασία με το Fortune Greece, παρουσιάζoυν το έκτο επεισόδιο της σειράς podcast “eTalks” με τίτλο: “Delivery Hero Research: Reshaping the Future”.

Ο Βασίλης Σαμούρκας, Managing Editor του Fortune Greece και ο Μάριος Φραγκούλης, Senior Research Scientist της Delivery Hero, μιλούν για τη νέα πρωτοβουλία της DH να επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, μέσα από το Delivery Hero Research (DHR).

Ο Μάριος Φραγκούλης εξηγεί με ποιον τρόπο λειτουργεί το DHR, ποιοι είναι οι τομείς έρευνας στους οποίους επικεντρώνεται η διεθνής επιστημονική του ομάδα, αλλά και τις μεθόδους με τις οποίες εφαρμόζονται αυτές οι νέες τεχνολογίες που αλλάζουν όλα όσα γνωρίζαμε για τον κλάδο του food delivery και του quick commerce.

Επιπλέον, ο Μάριος Φραγκούλης περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική ομάδα του DHR, σε συνεργασία με το efood, φέρνουν και στην ελληνική αγορά τα οφέλη αυτών των νέων και συναρπαστικών εξελίξεων.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του έκτου επεισοδίου της σειράς podcast eΤalks:

* Η σειρά podcast eTalks διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Ακούστε ακόμη:

eTalks podcast: Πώς μια start-up εξελίσσεται σε μια grown-up επιχείρηση

eTalks podcast: Πώς θα γίνεις εργοδότης επιλογής!

eTalks podcast: Πώς η διαχείριση των data μπορεί να κάνει πιο «έξυπνη» την εταιρεία μου

eTalks podcast: Βάζοντας το προϊόν στην «καρδιά» της επιχειρηματικής στρατηγικής

eTalks podcast: Δημιουργώντας ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα