Ευάγγελος Μυτιληναίος: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στη Βόρεια Μακεδονία

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στη Βόρεια Μακεδονία
Ο πρόεδρος της Αλουμίνιον της Ελλάδος (ΑτΕ) Ευάγγελος Μυτιληναίος μιλάει στην εκδήλωση της Αλουμίνιον της Ελλάδος (ΑτΕ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Αλουμίνιον της Ελλάδος, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας με αφορμή της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του εργοστασίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο CEO της MYTILINEOS σημείωσε ταυτόχρονα ότι σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού».

Επενδυτικές ευκαιρίες «για μικρότερες και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις» βλέπει στη Βόρεια Μακεδονία ο πρόεδρος και CEO της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην σημαντική παρουσία του ομίλου στις χώρες των Βαλκανίων.

«Έχουμε μεγάλη παράδοση στα Βαλκάνια, ελπίζουμε να την επαναφέρουμε στο μέγεθος που ήταν παλιά», δήλωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ο CEO της MYTILINEOS σημείωσε ταυτόχρονα ότι σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού», επισημαίνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά «να πάρουν το know-how σε projects».

Επισήμανε εξάλλου ότι στη Βόρεια Μακεδονία «έχει να γίνει project 25 χρόνια», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρουν πώς να κάνουν ένα project, άρα το πρώτο πράγμα πριν διεκδικήσεις ένα project είναι να τους μάθεις πως γίνεται, τις σχετικές διαδικασίες, τι συμβαίνει στην Ε.Ε».