Event Plus: Η ομάδα πίσω από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ που κάνει το storytelling εμπειρία

Event Plus: Η ομάδα πίσω από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ που κάνει το storytelling εμπειρία
Έχοντας στη φαρέτρα της τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αφοσίωση, η Event Plus μετατρέπει κάθε εκδήλωση σε βιωματική εμπειρία.

«Με κάθε εκδήλωση που διοργανώνουμε θέλουμε να πούμε μια ιστορία που θα συγκινήσει και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όποιου τη βίωσε». Με αυτόν τον τρόπο, η Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director της Event Plus, περιγράφει τη φιλοσοφία του οργανισμού που επαναπροσδιορίζει καθημερινά το τοπίο του event industry στη χώρα μας.

Με παρουσία 16 χρόνων στον κλάδο, η Event Plus είναι μια εταιρεία που «μιλά» καθημερινά με τα projects της και κατάφερε να ξεχωρίσει αξιοποιώντας τα τεχνολογικά της εργαλεία και υλοποιώντας με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα Digital Events στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών με live experiences (launch experiences, press events, grand openings κτλ), employee experiences, team building activities, hybrid & digital events, global event production κ.α.

To πελατολόγιo του οργανισμού περιλαμβάνει κάποια από τα σημαντικότερα brands στον χώρο του επιχειρείν, όπως η Παπαστράτος, η Microsoft, η Adidas, η Kaizen, η L’Οréal και πολλά ακόμα που εμπιστεύονται στην εταιρεία projects υψηλών προδιαγραφών.

Εκτός όμως από την εμπιστοσύνη της αγοράς, η Event Plus έχει κερδίσει και τον σεβασμό των ανθρώπων του κλάδου της, καθώς από το 2021 βραβεύεται κάθε χρόνο στα Event Awards, τη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας για τους επαγγελματίες του χώρου. Φέτος δε, η Event Plus…σάρωσε, κερδίζοντας 53 βραβεία!

Συγκεκριμένα, κατέκτησε τις κορυφαίες κατηγορίες: Εvent Production Company of the Year, Event of the Year & Event Brand of the Year, ενώ έλαβε 50 ακόμα βραβεία, συγκεκριμένα 3 Platinum Awards, 22 Gold, 9 Silver, 16 Bronze.

Στα Event Awards 2023, η Event Plus τιμήθηκε με 2 ακόμα Platinum βραβεία, ένα στην κατηγορία Event Based on Sustainability για το Green Press Experience event της Garnier και ένα ακόμα στην κατηγορία Best Use of Gamification και για το event Manufacturing the Future της Παπαστράτος.

22 Gold βραβεία και πολλαπλές διακρίσεις συμπλήρωσαν το portfolio της Εvent Plus σε σημαντικά project, όπως: adidas SMM, Kaizenland Summer Festival, Maybelline Surreal Launch Event, IQOS Together X – Δ.Ε.Θ, L΄Oréal Brandstorm 2023, Maybelline NY x Primer Festival Brand Experience.

Σύμφωνα με την κ. Ηλιάδη αυτές οι βραβεύσεις συμβολίζουν, πέρα από τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, τη δέσμευση της Event Plus απέναντι στους πελάτες της αφού, «αισθανόμαστε μια βαθιά αίσθηση ιικανοποίησης έχοντας μακροχρόνιους πελάτες που μας εμπιστεύονται για να ζωντανέψουμε τα μηνύματά τους».

Οι 2 κορυφαίες διακρίσεις Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούν στη βράβευση της μεγάλης παραγωγής της τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena, η οποία απέσπασε συνολικά 16 βραβεία και αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα των δυνατοτήτων, της έμπνευσης και του πάθους που βάζει η Event Plus στα project της. Η τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2022 και προσέλκυσε  35.000 θεατές που την παρακολούθησαν από κοντά και πάνω από 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Ήταν μια φαντασμαγορική τρίωρη 360° εμπειρία, στην οποία συμμετείχαν 700+ συντελεστές, ενώ για την ολοκλήρωσή της χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας από την Event Plus και την ΠΑΕ ΑΕΚ. «Έχουμε την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για όλα μας τα έργα, όμως τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ OPAP Arena είναι από τα projects που μας συγκίνησαν ιδιαίτερα, καθώς, πέρα από την πρόκληση και το μέγεθος του εγχειρήματος, είναι κάτι που πολλοί φίλαθλοι περίμεναν για χρόνια», αναφέρει η κ. Ηλιάδη.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία όμως, οι άνθρωποι πίσω από την Event Plus δεν σταματούν να αναζητούν νέους τρόπους για να καινοτομούν και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες με κάθε έργο που αναλαμβάνουν. Άλλωστε, οι προκλήσεις και η δημιουργικότητα είναι στο DNA της εταιρείας, η οποία έχει λάβει και την πιστοποίηση “Great Place to Work”.  Εξάλλου, όπως τονίζει και η κ. Ηλιάδη «τίποτα από όσα έχουμε καταφέρει δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την ομάδα της Event Plus, που εδώ και 16 χρόνια, με αφοσίωση, αγάπη και έμπνευση, βρίσκονται δίπλα στους συνεργάτες μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους».