Fairfax: Εξετάζει νέες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Fairfax: Εξετάζει νέες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

«Μας αρέσει πολύ η χώρα σας και η Ιρλανδία. O Σαμαράς κάνει πολύ καλή δουλειά» δήλωσε ο Πρεμ Γουάτσα, CEO του καναδικού κολοσσού. 

Η καναδική χρηματοπιστωτική εταιρεία Fairfax εξετάζει και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Πρεμ Γουάτσα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters. «Μας αρέσει η Ιρλανδία και η Ελλάδα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνει πολύ καλή δουλειά.

«Έχουμε κάνει πολλές επενδύσεις σε μετοχές στην Ελλάδα και την Eurobank Properties… και φυσικά κοιτάζουμε και για άλλες ευκαιρίες στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γουάτσα, αρνούμενος να σχολιάσει αν ενδιαφέρεται ειδικά να επενδύσει στην Eurobank.

Η Fairfax ανακοίνωσε τον Οκτώβριο την αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρεία ακινήτων Eurobank Properties από το 19% στο 41%. Η καναδική εταιρεία έχει αναφερθεί ως πιθανός επενδυτής στην Eurobank, που είναι μητρική της Eurobank Properties, αναφέρει το δημοσίευμα του Ρόιτερ. Ο κ. Γουάτσα διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο της Fairfax, ύψους 23,3 δισ. δολαρίων, το 30% του οποίου είναι σε μετρητά, όπως δήλωσε στο Ρόιτερ.

Πηγή: ΑΠΕ – Reuters

Τι ενώνει την Eurobank με την Blackberry και τον Μυτιληναίο;