Η FIFA παρουσιάζει την Εθνική Ελλάδος

Η FIFA παρουσιάζει την Εθνική Ελλάδος

Με ένα 12λεπτο βίντεο η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συστήνει τους διεθνείς παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Η FIFA παρουσίασε μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube ένα 12λεπτο video αφιερωμένο στην εθνική Ελλάδας. Παράλληλα φιλοξενεί δηλώσεις του Φερνάντο Σάβτος, του Κώστα Μήτρογλου και του Γιάννη Μανιάτη.

Το βίντεο ξεκινά με την παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ και στη συνέχεια αναφέρεται στο πρώτο γκολ της γαλανόλευκης σε Μουντιάλ. Παράλληλα γίνεται αναφορά στις πιο γνωστές ομάδες που είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Ειδική μνεία  γίνεται στο Euro 2004 και τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για τον στόχο της Εθνικής Ελλάδος: «Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρές στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο», ενώ ο Μανιάτης δήλωσε: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως η Εθνική μας έχει τη δυνατότητα, εάν παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

Η FIFA αναφέρει πως ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δώσει πιο επιθετικό πνεύμα στην γαλανόλευκη από τον πρώην Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό. Έχω κοουτσάρει μεγάλες ελληνικές ομάδες και έχω συμμετάσχει στο Champions League και είναι μεγάλη χαρά που οι Έλληνες φίλαθλοι μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουν και στη Βραζιλία. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν.

Δείτε το βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Goldman Sachs: Πόσο πιθανό είναι να πάρει η Ελλάδα το Μουντιάλ;

Πόσο κοστίζει κάθε ομάδα του Μουντιάλ;

Οι χορηγοί πιέζουν την FIFA για εις βάθος έρευνα στο Μουντιάλ του 2022