Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας κατάντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας κατάντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά συνομιλεί με πολίτες κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Χαλκίδα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. Η Φώφη Γεννηματά πραγματοποιεί περιοδεία στην Εύβοια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Ασβεστόπουλος Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θεωρεί αδιανόητη την απαξίωση των αμυντικών βιομηχανιών, όταν η χώρα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ανεργίας και της Τουρκίας.

«Τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ». Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην εταιρεία Πλαστικών Mornos, στο Σχηματάρι.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής. «Έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα, στην επέτειο του δημοψηφίσματος, μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες. Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής», σημείωσε.

Λίγο αργότερα, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, στους οποίους τόνισε ότι η χρήσιμη ψήφος για τα εργασιακά δικαιώματα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. «Εμείς είμαστε το αντίβαρο απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Ανάπτυξη χωρίς κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που ρυθμίζουν τις αμοιβές και τις εργασιακές σχέσεις δεν νοείται», υποστήριξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Επίσης, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση πρέπει να απολαμβάνουν οφέλη από τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Έβαλαν πλάτη και τώρα δικαιούνται αποκατάσταση των αμοιβών τους.