Forget me not στο Λονδίνο

Forget me not στο Λονδίνο

Tο φεστιβάλ σύγχρονου θεάτρου Camden Fringe Festival αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Μια βόλτα στο Λονδίνο αυτές τις μέρες αποτελεί πράγματι μια ανατρεπτική πρόταση. Αλλά, αυτές τις μέρες, διεξάγεται το φεστιβάλ σύγχρονου θεάτρου Camden Fringe Festival, στο οποίο υπάρχει και μια ελληνική συμμετοχή: η ομάδα urbn-theatr του σκηνοθέτη Ηλία Παναγιωτακόπουλου.

Η ομάδα παρουσιάζει το έργο «Worldwhore» του Tam Cy Albert στο Etcetera Theatre του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα βραβευμένο, στη Νορβηγία, έργο που παρουσιάστηκε, ήδη, πέρσι, στην Αθήνα, στον πολυχώρο About.

Το «Wordwhore» βάζει «φωτιά» στον θεατή, αφού του μιλάει απευθείας για τους ανθρώπους και την πόλη που καίγονται παρέα με τη ζωή δίχως, όμως, να βγάζουν καπνούς. Στην λονδρέζικη εκδοχή της «εμπρηστικής» αυτής παράστασης παίζει η ηθοποιός Alexis McDougall, ενώ στη σκηνή συμπράττει μοναδικά ο μουσικός Κώστας Σπανός.

H ζωή του Steve Jobs στην μεγάλη οθόνη

Στο ίδιο φεστιβάλ -το οποίο μετράει μόλις 8 χρόνια παρουσίας- θα έχετε την ευκαιρία να δείτε απίστευτες παραστάσεις: κορεάτικο ζόμπι-μιούζικαλ, το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού σε άλλο γαλαξία, μια κωμωδία για το γάμο Κάρολου και Νταιάνας. 180 παραστάσεις στο σύνολό τους, μεταξύ των οποίων και το «Forget Me Not»  των Bete Noire, μια παράσταση με τίτλο εργασίας το -λατρεμένο- ποίημα «Simplify Me When I’ m Dead» του ποιητή Keith Douglas (Μάιος 1941), της οποίας σχετικό τρέιλερ μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Camden Fringe Festival.