Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Jobs»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Jobs»

Το FortuneGreece.com και η Audiovisual προσφέρουν 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, στην GOLD CLASS των Village Cinemas.

Μπείτε στη σελίδα του FortuneGreece.com στο Facebook, κάντε Like και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiére της ταινίας «Jobs» στην GOLD CLASS των Village Cinemas στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Παράπλευρος Αττικής Οδού), Μαρούσι).

«Κάποιοι βλέπουν το πιθανό. Άλλοι αλλάζουν το πιθανό»
Ο Ashton Kutcher ερμηνεύει τον ιδρυτή και αναμορφωτή της πασίγνωστης Apple. Από τα πρώτα χρόνια στο μικροαστικό προάστιο της Βόρειας Καλιφόρνια και το γκαράζ-εργαστήριο, ως το τεχνολογικό μεγαθήριο που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία, ο Steve Jobs θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους καινοτόμους της εποχής.

Το FortuneGreece.com και η Audiovisual προσφέρουν 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Jobs» στην GOLD CLASS των Village Cinemas στο The Mall Athens, για να απολαύσουν τη μοναδική ταινία σε μία ξεχωριστή αίθουσα με 40 πολυτελέστατες πολυθρόνες, οθόνη «wall-to-wall» και σύστημα ήχου τελευταίας τεχνολογίας. Οι αίθουσες διαθέτουν επίσης VIP φουαγιέ, για να απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό πριν την έναρξη της ταινίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον με άψογο service.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του FortuneGreece.com και μπορεί να έχετε την τύχη να δείτε πρώτοι τη γέννηση του μύθου που ακούει στο όνομα Steve «Jobs».

Η αίθουσα GOLD CLASS στο Athens Mall
Η αίθουσα GOLD CLASS στο Athens Mall
Η αίθουσα GOLD CLASS στο Athens Mall
Gold Class Mall
Το φουαγιέ της GOLD CLASS στο Athens Mall