Fortune Dinner: Οι πρωταγωνιστές της λίστας Most Admired Companies 2016

To περιοδικό Fortune επιβράβευσε την επιχειρηματικότητα σε μια ξεχωριστή βραδιά. (εικόνες και βίντεο)

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το exclusive dinner του FORTUNE στο The Grill Steak House του ASTIR PALACE στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες που διακρίθηκαν στη σημαντική έρευνα του Fortune με στόχο να αναδειχτούν οι πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Το Fortune κατήρτισε για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την KPMG, τη λίστα MOST ADMIRED COMPANIES που συνδέεται με την αξιολόγηση των επιχειρήσεων βάσει της εταιρικής τους φήμης, με γνώμονα εννέα κριτήρια που εγκαθίδρυσε η αμερικανική έκδοση και ακολουθεί πιστά και το Fortune στην Ελλάδα.

Kαλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, η Αναστασία Παρετζόγλου, Managing Editor του Fortune, τόνισε ότι «η λίστα MOST ADMIRED COMPANIES είναι από τις πιο έγκυρες και αξιόπιστες λίστες στην Αμερική και τα αποτελέσματα στην Ελλάδα δικαιώνουν όσους υποστηρίζουμε ότι, παρά τις δυσμενείς συνθήκες στη χώρα, υπάρχει υποδειγματική επιχειρηματικότητα, με καινοτομία, εξωστρέφεια, εταιρική υπευθυνότητα», και συμπλήρωσε: «Είναι αναγκαίο, και η εκάστοτε κυβέρνηση και η κοινωνία, να μη ξεχνούν ότι υπάρχουν στην Ελλάδα επιχειρηματίες που αγωνίζονται με συνέπεια για να κρατήσουν υγιείς και εύρωστες τις επιχειρήσεις τους, την ώρα που το 1/3 του εργασιακά ενεργού πληθυσμού βρίσκεται εκτός της αγοράς εργασίας. Γι’ αυτό, στόχος μας στο Fortune, παραμένει να φέρνουμε στο προσκήνιο τους ανθρώπους, τις ιδέες, τις ευκαιρίες και τις εταιρείες που κάνουν τη διαφορά σε έναν ταραγμένο κόσμο που αλλάζει ραγδαία.»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Στη συνέχεια, την σκυτάλη πήρε η Σιάνα Κυριάκου, Chief Operations Officer της KPMG, που αποκάλυψε ότι «όταν το Fortune το 2015 μας πρότεινε να αναλάβουμε ως επιστημονικοί συνεργάτες την έρευνα των Most Admired Companies, αναρωτιόμασταν τι ανταπόκριση θα μπορούσε να έχει μια έρευνα εταιρικής φήμης μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την ελληνική αγορά. Το τολμήσαμε όμως γιατί θεωρήσαμε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση να «δοκιμαστούν» τόσες εταιρείες, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και δεν διαψευστήκαμε! Ο θεσμός αγκαλιάστηκε από τις εταιρείες και συνεχίστηκε φέτος για δεύτερη χρονιά με εντονότερο ενδιαφέρον, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχουν εταιρείες που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά και να αφήσουν το αποτύπωμα τους. Αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα που χρειάζεται να ακούσουμε με προσοχή και να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό.»

Δείτε αποσπάσματα:

Τη βραδιά χαιρέτισε και ο Πολυχρόνης Γριβέας, Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΞΕ, που φιλοξένησε το Fortune Dinner στο The Grill Steak House και αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών βραβείων στις 28 επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν στο τοπ 20 της λίστας του FORTUNE, GREECE’S MOST ADMIRED COMPANIES 2016.

O πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος Α.Ε.Β.Ε., Χρήστος Χαρπαντίδης παραλαμβάνει το βραβείο για τη πρώτη θέση της εταιρείας στη λίστα Greece’s Most Admired Companies.

Χώρος διεξαγωγής
Tο Astir Palace Resort, αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα της ΝΑ Μεσογείου, και στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με εξέχοντα ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και σε προνομιακή τοποθεσία για επιχειρηματικές δραστηριότητες, χαλάρωση, ψυχαγωγία και συνεδριακό τουρισμό, με την πλήρως ανανεωμένη Astir Beach να αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι.

Η πολύχρονη ιστορία του Astir Palace Resort επισφραγίζει την μοναδικότητά του, η οποία συνδυάζει το δυναμικό παρόν με το ένδοξο παρελθόν.

Φέτος, η επικοινωνία του “Astir Palace” με πηγή έμπνευσης το cosmopolitan legacy περιλαμβάνει νέα εταιρική ταυτότητα, ανανεωμένη ιστοσελίδα και δύο καινούργιες ταινίες.

Δείτε ακόμη:

Όλη η λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα

O ΟΤΕ μεγάλος χορηγός της λίστας Most Admired Companies για το 2016