Φωτογραφίες από το σημείο της αυτοκτονίας του Kurt Cobain στο φως

Φωτογραφίες από το σημείο της αυτοκτονίας του Kurt Cobain στο φως

Είκοσι χρόνια από το θάνατο του τραγουδιστή των Nirvana, ο φάκελος του ξανανοίγει φέρνοντας στην επιφάνεια νέα στοιχεία. 

Στις 5 Απριλίου του 1994 η είδηση του θανάτου του Kurt Cobain έσκασε σαν βόμβα. Ο τραγουδιστής των Nirvana έβαλε τέλος στη ζωή του λίγα 24ωρα αφού δραπετεύσει από το κέντρο αποτοξίνωσης Exodus Recovery Center στο L.A., καρφώνοντας με σφαίρα στο κεφάλι του.

Και ενώ κατά καιρούς οργιάζουν τα σενάρια περί δολοφονίας, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ανοίγει ξανά τον φάκελο του θανάτου του Cobain δίνοντας νέα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σιάτλ, Renee Witt , ανακοίνωσε πως αντικείμενα και φωτογραφίες με αντικείμενα που βρέθηκαν στο τόπο θανάτου ήρθαν στην επιφάνεια όταν άνοιξε ξανά η υπόθεση.

Οι φωτογραφίες βρέθηκαν σε φιλμ που δεν είχε εμφανιστεί και πιθανότατα τραβήχτηκαν από τον τραγουδιστή. Στις εικόνες μπορεί κάποιος να διακρίνει ξεκάθαρα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών και μάλλον το πορτοφόλι του με τη ταυτότητα του, ενώ λίγο πιο δίπλα βρίσκεται ένα κουτί τσιγάρων, μερικά τσαλακωμένα ρούχα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Σε δημοπρασία τα ρούχα και το πιάνο των Beatles

Αναγνώριση εγκληματιών μέσω… μιας τρίχας

Το Pinterest τώρα και στα ελληνικά