Φρέντι Μέρκιουρι: Για πόσα εκατομμύρια δολάρια πωλείται το σπίτι του στο Λονδίνο

Φρέντι Μέρκιουρι: Για πόσα εκατομμύρια δολάρια πωλείται το σπίτι του στο Λονδίνο
Photo: pixabay.com
Ο τραγουδιστής των Queen έζησε στο Garden Lodge στο Kensington για 11 χρόνια.

Το σπίτι στο Λονδίνο όπου κάποτε διέμενε ο θρύλος της μουσικής, Φρέντι Μέρκιουρι, είναι προς πώληση στην τιμή των 38 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο τραγουδιστής των Queen έζησε στο Garden Lodge στο Kensington για 11 χρόνια. Το ακίνητο αγοράστηκε από τον Μέρκιουρι το 1980, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Knight Frank, που διαχειρίζεται την πώληση.

Όπως αναφέρει το CNN, σε συνεργασία με τον ειδικό αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, Robin Moore Ede, ο Μέρκιουρι ανακαίνισε το σπίτι την επόμενη δεκαετία, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και το προσωπικό του γούστο για να δημιουργήσει μια “εξοχική κατοικία στο κέντρο του Λονδίνου”.

Το σαλόνι, που κάποτε φιλοξένησε το πιάνο με ουρά που ο Φρέντι Μέρκιουρι χρησιμοποίησε για να συνθέσει το “Bohemian Rhapsody“, προσφέρει θέα στον κήπο του ακινήτου, ο οποίος είναι διακοσμημένος με μεγάλες μανόλιες και υδάτινα στοιχεία “ανατολίτικης έμπνευσης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κύρια σουίτα μπορεί να προσεγγιστεί μέσω του καμαρίνιου του, όπου φυλάσσονταν τα ρούχα και τα κοστούμια από τις εμφανίσεις του, με έναν καθρέφτη από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Μετά τον θάνατό του το 1991, ο Φρέντι Μέρκιουρι κληροδότησε την περιουσία και τα υπάρχοντά της στη στενή του φίλη και έμπιστη Mary Austin.

Η Austin, που είναι πλέον 72 ετών, μετά από πάνω από 30 χρόνια, έβγαλε περίπου 1.400 αντικείμενα του Μέρκιουρι σε δημοπρασία πέρυσι και τώρα επιθυμεί να πουλήσει το Garden Lodge για τουλάχιστον 38 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Knight Frank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: