Ο Ράιαν Γκόσλινγκ γίνεται πάλι Κεν για χάρη των Όσκαρ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ γίνεται πάλι Κεν για χάρη των Όσκαρ
epa11148805 Canadian actor Ryan Gosling attends the Oscars Nominees Luncheon at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, USA, 12 February 2024. The 96th Academy Awards, presented by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences, will honor the best films of 2023 on 10 March 2024. EPA/ALLISON DINNER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Καναδός ηθοποιός κέρδισε υποψηφιότητα για τον Β' Ανδρικό ρόλο για τον ρόλο του ως Κεν, στην ταινία «Barbie»

O Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) θα ερμηνεύσει ζωντανά το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι «I’m Just Ken» από την ταινία «Barbie» στη μεγάλη βραδιά της 96ης τελετής των βραβείων Οσκαρ.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας για την εμφάνιση του Ράιαν Γκόσλινγκ και την ερμηνεία του «I’m Just Ken» στην τελετή απονομής των βραβείων, το Variety επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός θα ανέβει μαζί με τον Μαρκ Ρόνσον στη σκηνή των Όσκαρ.

H Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αρνήθηκε να σχολιάσει την ζωντανή εμφάνιση του Γκόσλινγκ.

Ο Καναδός ηθοποιός κέρδισε υποψηφιότητα για τον Β’ Ανδρικό ρόλο για τον ρόλο του ως Κεν, στην ταινία «Barbie» που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού – για το «I’m Just Ken» και το «What Was I Made For?» της Μπίλι Άιλις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξή του στο Variety στις αρχές Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι η Ακαδημία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν του είχε ζητήσει να τραγουδήσει.

«Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να μου αναθέσουν να το κάνω. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Μαρκ Ρόνσον (Mark Ronson), ο οποίος έγραψε το τραγούδι μαζί με τον ‘Αντριου Ουάιατ (Andrew Wyatt) όταν είχε ερωτηθεί στο παρελθόν από το Hollywood Reporter αν ήθελε το τραγούδι να κάνει το ντεμπούτο του στα Όσκαρ είχε δηλώσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα «θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο ο Ράιαν να ερμηνεύσει το τραγούδι» και αποκάλυψε ότι για τον ηθοποιό «ήταν το όνειρο του από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο στούντιο».

Η κορυφαία βραδιά του κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, με οικοδεσπότη για τέταρτη φορά τον Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: