Φρέσκος για πάντα

Φρέσκος για πάντα

Πέντε high-tech ενυδατικές κρέμες για άνδρες

Ξενυχτήσατε; Είχατε πολλή δουλειά; Το στρες έχει γίνει η σκιά σας; Οι ρυθμοί της ζωής σας όσο πάει γίνονται εντονότεροι; Μην ανησυχείτε.. Υπάρχει λύση! Αυτό που συμβαίνει, δεν χρειάζεται να σας φαίνεται κιόλας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της κούρασης και του στρες, έστω και επιδερμικά. Μέχρι τότε αφεθείτε στη ραστώνη του καλοκαιριού και στο απαλό άγγιγμα μιας high-tech ενυδατικής για άνδρες.

LAB SERIES FOR MEN – All in one face treatment
Μια φόρμουλα για μετά το ξύρισμα που μαλακώνει, ενυδατώνει, ρυθμίζει τις γυαλάδες και την λιπαρότητα, ενώ απαλύνει τις ρυτίδες. Αφορά κυρίως τους άνδρες που ψάχνουν ένα προϊόν που θα καλύπτει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας τους. Η σύνθεσή της είναι ελαφριά, και απορροφάται γρήγορα. Είναι εξαιρετική για καθημερινή χρήση, ενώ το μπουκάλι της είναι ιδανικό για να την παίρνετε εύκολα μαζί στα ταξίδια, στην τσάντα του γυμναστηρίου, στο γραφείο.

CLINIQUE – Skin Supplies for Men Age Defense Hydrator  SPF 15
Ενυδατικό προϊόν πολύπλευρης δράσης «3 σε 1», που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων, στην άμυνα απέναντι σε μελλοντική φθορά και στην ενίσχυση του προστατευτικού μηχανισμού της επιδερμίδας. Μπορεί βέβαια να πείτε, «η ανδρική επιδερμίδα δεν γερνά τόσο γρήγορα όσο η γυναικεία». Ωστόσο υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε: όταν αρχίσει να συμβαίνει, ο ρυθμός της είναι πολύ πιο γρήγορος και συχνά η φθορά είναι και πιο εμφανής. Το Skin Supplies for Men Age Defense Hydrator SPF 15 διατίθεται σε βολικό σωληνάριο με εύχρηστο καπάκι flip-top.  Απλώστε το σε καθαρό πρόσωπο και αποφύγετε την χρήση στην περιοχή των ματιών.

Διαβάστε: Love at first sniff

APIVITA MEN’S CARE

Κρέμα για το πρόσωπο και  τα μάτια κατά των ρυτίδων και της κούρασης με κάρδαμο και πρόπολη. Ένα εξαιρετικό προϊόν από την Apivita που βασίζεται στο εκχύλισμα της δασικής οξιάς και μειώνει το βάθος και την επιφάνεια των ρυτίδων σε πρόσωπο και μάτια. Εκχυλίσματα ρούσκου και ρεβιθιού αντιμετωπίζουν τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης, ενώ η πρόπολη και το κάρδαμο προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες.

KORRES MEN – Borage SPF6 Anti shine moisturizer
Μια πολύ ελαφριά κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Περιέχει έλαιο borage και πολυφαινόλες από άμπελο για αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογόνηση της κουρασμένης επιδερμίδας. Έχει ενυδατική και επουλωτική δράση, ενώ είναι και ιδανική για μετά το ξύρισμα. Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

VICHY HOMMELiftaktiv
Εντατική  αντιγηραντική φροντίδα ενάντια στα σημάδια της κούρασης. Η αντιγηραντική κρέμα της Vichy απευθύνεται κυρίως σε άνδρες με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα που παρουσιάζουν ρυτίδες, σημάδια κούρασης, αφυδάτωση, θαμπή όψη, με άλλα λόγια κουρασμένα χαρακτηριστικά. Και τα αντιμετωπίζει όλα, αφήνοντας μια επιδερμίδα που δείχνει ξεκούραση και λαμπερή, άρα και πιο νεανική. Απορροφάται άμεσα και δίνει ενυδάτωση για 24 ώρες. Χρησιμοποιείται πρωί, βράδυ, αλλά και μετά το ξύρισμα.

1/5