Φ. Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου

Φ. Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλά κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 24 Μαΐου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως λυπάται πολύ για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ τόνισε πως «ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχτούν με το ΚΙΝΑΛ».

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου άφησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Οι απόντες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι λυπάται πολύ για την απόφαση του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ερωτηθείσα αν του πρότεινε να είναι υποψήφιος εκτός του Επικρατείας, απάντησε χαρακτηριστικά: «σε όποια περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε επίσης πως «οι πολίτες με την ψήφος τους υποχρέωσαν τον κ Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών. Σήμερα θα δώσουν ένα τέλος στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρειες και στους δήμους της χώρας. Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή το Καμίνη», είπε.

«Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχτούν με το ΚΙΝΑΛ», κατέληξε.