ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Τουλάχιστον 1.000 στύλοι καταστράφηκαν στην Αττική- Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Τουλάχιστον 1.000 στύλοι καταστράφηκαν στην Αττική- Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος
Φερτά υλικά έχουν καλύψει αυτοκίνητο ενώ στύλοι της ΔΕΗ έχουν γείρει, μετά από την κακοκαιρία που σημειώθηκε στην Κινέτα τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019. Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας. Τα περισσότερα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σε πολλά σημεία της χώρας, εντοπίζονται κυρίως στην Κινέτα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών το πρωί είχε διακοπεί η κυκλοφορία τόσο στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου (Ολυμπία οδό) από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έως τον Ισθμό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Από αυτούς, όπως εξήγησε, οι 230 βρίσκονται μόνο στη Βαρυμπόμπη.

Για τουλάχιστον 1.000 κατεστραμμένους στύλους ηλεκτροδότησης από τις καταστροφικές πυρκαγιές που θα χρειαστούν αντικατάσταση στην Αττική έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Γ. Αδαμίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Από αυτούς, όπως εξήγησε, οι 230 βρίσκονται μόνο στη Βαρυμπόμπη.

Πρόσθεσε ότι για τις καμένες περιοχές θα χρειαστεί σίγουρα μια εβδομάδα για να επανέλθει η ηλεκτροδότηση και επισήμανε ότι για σήμερα, εκτός απροόπτου, δεν προβλέπονται διακοπές ρεύματος στην Αττική, καθώς έχει ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση σε Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο όπου υπάρχουν οι γραμμές υπερυψηλής τάσης.