Γεωργιάδης για Λαζόπουλο: Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις που θα του έκανα

Γεωργιάδης για Λαζόπουλο: Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις που θα του έκανα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ εξηγεί γιατί ήθελε να βγει στην εκπομπή «Αλ τσαντίρι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε σε συνέντευξη του γιατί ήθελε να μπει στο θέατρο του «Αλ Τσαντίρι». Μάλιστα αποκάλυψε ποιες ερωτήσεις ήθελε να κάνει στον Λάκη Λαζόπουλο.

«Αν μου έδινε φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα, θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ. Επίσης θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς “έγλειψα” τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα», είπε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όσον αφορά το γιατί θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, υποστήριξε πως ακούγοντάς τον να κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας εναντίον του, θέλησε να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο ίδιος θέλει ένα κόμμα που δεν θα φοβάται: «Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τον κ. Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πάντως, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με συνεργάτες του.