Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας»

Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας»

«Τώρα επικαλείται τα stress tests που το κόμμα του είχε καταγγείλει».

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς τον χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα.  Όπως τόνισε ο « ο κ. Τσίπρας ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ επικαλέσθηκε τα στρες τεστ για να πει πως το τραπεζικό σύστημα πατάει σε στερεή βάση, ο ίδιος και το κόμμα του κατήγγελλαν τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής και καταψήφιζαν στη Βουλή όλους τους σχετικούς νόμους».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και για άδικες επιθέσεις σε βάρος των κυβερνητικών βουλευτών που στήριξαν τις κρίσιμες αλλαγές.

«Αφού ο κ. Τσίπρας λέει πως οι τράπεζες είναι σταθερές χάρη στους νόμους που ψήφισα εγώ [δεν μπορεί να επικρίνει]», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας επίσης στο ΣΚΑΙ, σχολίασε σχετικά με τη συνέντευξη Τσίπρα:

«Πρώτα οι συνιστώσες του κ. Τσίπρα και μετά η Ελλάδα . Μία από τα ίδια. Μεγάλα λόγια, τίποτε το συγκεκριμένο και το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό αποστάτη του Συντάγματος» .

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μέσω του ΣΚΑΪ, και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τη δήλωσή του πως για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χρειάζονται «αποστασίες» βουλευτών από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.