Γιακουμάτος: 15 UFO προσπαθούν να πάρουν υπογραφές για την ηγεσία της ΝΔ

Γιακουμάτος: 15 UFO προσπαθούν να πάρουν υπογραφές για την ηγεσία της ΝΔ
Óõíåäñßáóç ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôïõ êüììáôïò óôçí áßèïõóá ôçò Ãåñïõóßáò ôçò ÂïõëÞò ôçí ÐÝìðôç 30 Éáíïõáñßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τάχθηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος .

«Θα ψηφίσω Μεϊμαράκη, αυτός μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω. Μεταξύ των αρίστων θέλω τον άριστο, Πρέπει να βάλουμε στο κάδρο την κοινωνική κεντροδεξιά… Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να το κάνει αυτό» επισήμανε σχετικά.

«Τον Ιούλιο έχουμε τακτικό συνέδριο μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα αν ο αρχηγός έχει διάθεση. Ο Μεϊμαράκης κατάφερε να συσπειρώσει την παράταξη, αλλά δεν πρόλαβε να αλλάξει τα πάντα» συμπλήρωσε.

Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης καθυστέρησε. «Δεν μπορεί να αφήσει το πράγμα να έρπει, είναι εις βάρος της παράταξης.»

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος διευκρίνισε ότι τιμά τους κ. Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα που επίσης έχουν θέσει υποψηφιότητα. «Δεκαπέντε Ούφο προσπαθούν να πάρουν υπογραφές για πρόεδροι» δήλωσε σκωπτικά για τους υπόλοιπους.

«Του Τσίπρα η μαγκιά ήταν μια μπήκε στην κοινωνία και σάρωσε… Τα παιδία του κομματικού σωλήνα όπως ο Λαφαζάνης εξοβελίστηκαν» σημείωσε ακόμη.