Γιατί λείπει η Μελάνια από το Νταβός;

Γιατί λείπει η Μελάνια από το Νταβός;

Χωρίς την συνοδεία της συζύγου του, Μελάνια, θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Ντόναλτ Τράμπ, με τις φήμες να «οργιάζουν».

Χωρίς την συνοδεία της συζύγου του, Μελάνια, θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ του Νταβός ο Ντόναλτ Τράμπ, με τις φήμες να «οργιάζουν».

Για ποιο λόγο η Μελάνια αποφάσισε στο παρά πέντε του ταξιδιού τους να αλλάξει τα σχέδια της; Μήπως οφείλεται στις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις ερωτικές περιπέτειες που φέρεται να είχε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με πρώην πορνοστάρ το 2006;

Αυτά και άλλα τέτοια «σημαντικά» ερωτήματα απασχολούν τα αμερικανικά media μετά τη λιτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι τελικά η «Πρώτη Κυρία» δεν θα συνοδεύσει τον Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ.

Εκπρόσωπος της Μελάνια έσπευσε αν εξηγήσει ότι η απουσία της θα οφείλεται σε λόγους «προγράμματος και επιμελητείας», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Φυσικά αυτό δεν εμπόδισε τα ΜΜΕ να ξεκινήσουν εικασίες ότι πρόκειται για είναι ένα ακόμα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

Θυμίζουμε ότι η Wall Street Journal αποκαλύψει πρόσφατα πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πληρώσει 130 χιλιάδες ευρώ μια πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει την σιωπή της όσον αφορά ερωτικές περιπέτειες μαζί της το 2006.