«Γιούνκερ βγάλε τον σκασμό…»!

«Γιούνκερ βγάλε τον σκασμό…»!

Υπέρ του Τσίπρα ο ηγέτης του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ.

Ιδιαίτερα επικριτικός προς τους θεσμούς της Ε.Ε ήταν ο ηγέτης του αντιευρωπαϊκού UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας) στη Βρετανία, Nάιτζελ Φάρατζ, o οποίος με δημοσιεύσεις του στο Twitter τάχθηκε υπέρ των θέσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως εκφράστηκαν στο άρθρο του στην εφημερίδα Le Monde.

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατηγόρησε τους κυρίαρχους παίκτες της Ευρωζώνης ότι φέρνουν σταδιακά την ‘πλήρη κατάργηση της δημοκρατίας στην Ευρώπη’. Πόσο δίκιο έχει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηγέτης του UKIP σε δήλωσή του στο Twitter.

«Οι Βρετανοί έχουν απηυδήσει με τους ευρωκράτες να μας λένε τι θέλουμε, τι είναι καλό για μας, πώς να διευθύνουμε τις επιχειρήσεις μας και πώς θα οργανωθεί η κοινωνία μας» προσθέτει ο Φάρατζ, και επιτίθεται στον πρόεδρο της Κομισιόν παραθέτοντας συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. «Ο Γιούνκερ θα πρέπει να βγάλει το σκασμό για το θέλουν ή δεν θέλουν οι Βρετανοί, δεν μας ξέρει» σχολιάζει.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι θέλει να πει «την αλήθεια στους ευρωπαϊκούς λαούς για τη διαπραγμάτευση» τονίζοντας ότι δεν είναι ευθύνη της Ελλάδας η καθυστέρηση, αλλά φταίει η αδιαλλαξία των θεσμών.