Growth Makers Nights: Ποια είναι τα νέα εργαλεία χρηματοδότησης για τις ελληνικές startups

Growth Makers Nights: Ποια είναι τα νέα εργαλεία χρηματοδότησης για τις ελληνικές startups

Στα νέα εργαλεία χρηματοδότησης της startup επιχειρηματικότητας αφιερωμένο το 3ο Heineken Growth Makers Night!

Οι βραδιές καινοτόμου επιχειρηματικότητας Heineken Growth Makers Nights επιστρέφουν στο Orange Grove την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 για μία εκδήλωση αφιερωμένη στην καινοτομία και την startup επιχειρηματικότητα!

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τίτλο «Νέα εργαλεία χρηματοδότησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας» επιτυχημένοι επιχειρηματίες, επενδυτές και εταίροι VCs συζητούν για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες επενδύσεων στα «παράθυρα» της επενδυτικής πλατφόρμας Equifund.

Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετέχουν οι κκ. Απόστολος Αποστολάκης, συνιδρυτής των Venture Friends και angel investor, Παναγιώτης Σολωμός, συνιδρυτής του Elikonos GP, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος – Μαντόπουλος, general partner του UniFund και Σπύρος Αρσένης, συντονιστής του προγράμματος NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Τη συζήτηση συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, αρχισυντάκτης του περιοδικού Fortune.

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και βράβευση των νικητών του επιχειρηματικού διαγωνισμού Heineken Growth Makers που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Orange Grove. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι νέες επιχειρήσεις και επιχειρηματικές ιδέες που θα φιλοξενηθούν στο Orange Grove και θα λάβουν 360ο υποστήριξη, καθώς και χρηματικό βραβείο συνολικού ύψους 10.000 ευρώ!

Για την είσοδο στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.