Guy Krief: Η Upstream μας συστήνει τον νέο της CEO

Guy Krief: Η Upstream μας συστήνει τον νέο της CEO

O συνιδρυτής της εταιρείας, Μάρκος Βερέμης, αναλαμβάνει τη θέση του εκτελεστικού προέδρου διοικητικού συμβουλίου.

Η Upstream, η κορυφαία mobile commerse πλατφόρμα στις αγορές υψηλής ανάπτυξης, ανακοίνωσε ότι στην καρέκλα του CEO από εδώ και στο εξής θα κάθεται ο Guy Krief. Ο ίδιος αναλαμβάνει τη θέση του συνιδρυτή της εταιρείας Μάρκο Βερέμη, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα εκτελεί χρέη εκτελεστικού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Η εταιρεία έχει επίσης προωθήσει τη Natalia Mila στο ρόλο του Chief Technology Officer.

«Είναι τιμή μου να αναλάβω το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου και να συνεχίσω να χτίζω στο εκπληκτικό και επιτυχημένο έργο που έχει απολαύσει η Upstream τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία αποτελούσε πάντα έναν ισχυρός συνεργάτη για τους φορείς εκμετάλλευσης κινητών επικοινωνιών που τώρα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ψηφιακή ευκαιρία στις αναδυόμενες αγορές. Ξεκινάμε καινοτόμες λύσεις πελατών και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να καθοδηγήσω την εταιρεία στην επόμενη φάση ανάπτυξης και καινοτομίας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα και να οδηγήσουμε την εταιρεία σε νέα ύψη, με βάση τα στερεά θεμέλια που έθεσε σε εφαρμογή ο Mάρκος», δήώσε ο Krief.

Από την πλευρά του, ο Βερέμης υπογράμμισε: «Ο διορισμός αυτός είναι ένα μεγάλο προνόμιο για την εταιρεία και είμαι ενθουσιασμένος που ο Guy Krief αναλαμβάνει το ρόλο του CEO. Ανυπομονώ πολύ να συνεργαστώ στενά μαζί του και να επιτύχω ακόμη πιο πολλά αξιοπρόσεκτα πράγματα για την εταιρεία».

Ο Krief εισήλθε στην Upstream από το 2004 και εργάστηκε σε ρόλους προϊόντων και καινοτομίας, προσφέροντας μέχρι σήμερα μια βαθιά κατανόηση των λειτουργιών της εταιρείας και μια ισχυρή γνώση του ευρύτερου τοπίου ψηφιακών υπηρεσιών στις αναδυόμενες αγορές.

Η Upstream ανακοίνωσε επίσης τη Natalia Mila ως νέο επικεφαλής στον τομέα της τεχνολογίας. Από τότε που προσχώρησε στην εταιρεία το 2008, ως μηχανικός λογισμικού, η ίδια έχει διατελέσει χρέη Διευθύντριας Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων, ενώ διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο επιχειρηματικό λογισμικό.

Διαβάστε επίσης: Μάρκος Βερέμης στο Startup Grind Europe: H ψηφιακή ευκαιρία αξίας 70 δισ. δολαρίων, οι startups και η Upstream