H Disney ανέβαλε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Star Wars

H Disney ανέβαλε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Star Wars
D23 EXPO 2015 - D23 EXPO, the ultimate Disney fan event, brings together all the past, present and future of Disney entertainment under one roof. Taking place August 14-16, this year marks the fourth D23 EXPO at the Anaheim Convention Center and promises to be the biggest and most spectacular yet. (Photo by Disney/Image Group LA via Getty Images) ALAN HORN (Chairman, The Walt Disney Studios)

Η νέα ταινία του Rian Johnson αναβάλλεται και την θέση του παίρνουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το Star Wars: Episode VIII είχε αρχικά οριστεί να βγει στις 26 Μαΐου του 2017, αλλά η Disney ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η ταινία θα βγει εν μέσω των Χριστουγεννιάτικων διακοπών – στις 15 Δεκέμβρη. Σχεδόν, δηλαδή, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Star Wars: The Force Awakens, η οποία ανέβηκε στην κορυφή του box office και έγινε η ταινία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στις ΗΠΑ και τον Καναδά μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Ο J.J. Abrams θα είναι ο παραγωγός και στην όγδοη αυτή ταινία που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Rian Johnson. Σύμφωνα με το IMDB , ο Johnson γράφει επίσης το Star Wars : Episode IX . Το επεισόδιο VIII βρίσκεται σήμερα σε στάδιο προ-παραγωγής και θα πάει στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα για την κύρια φωτογράφιση.

Με την τελευταία ταινία του Star Wars να πηγαίνει προς τα πίσω, η καινούργια ταινία νε τους Πειρατές της Καραϊβικής θα διεκδικήσει την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας. Πρόκειται για το «Dead Men Tell No Tales» στην οποία Johnny Depp θα επιστρέψει ως Captain Jack Sparrow και η οποία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής . Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 του Ιουλίου του 2017, αλλά τώρα μπορεί να βγει λίγους μήνες νωρίτερα, στις 26 Μαΐου .