H easyJet ενώνει τη Ζάκυνθο με το Λονδίνο με μια πτήση

H easyJet ενώνει τη Ζάκυνθο με το Λονδίνο με μια πτήση

Οι πτήσεις της easyJet θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου, με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο.

Μία επιπλέον νέα γραμμή στο δίκτυό της προς τα ελληνικά νησιά, και πιο συγκεκριμένα από Ζάκυνθο προς το Στάνστεντ του Λονδίνου για τη θερινή περίοδο 2016, εντάσσει στο πρόγραμμα των δρομολογίων της η αεροπορική εταιρεία easyJet.

Με αυτή τη νέα γραμμή, η Ζάκυνθος θα συνδέεται πλέον με δύο διαφορετικά αεροδρόμια της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη θερινή περίοδο, το Στάνστεντ και το Γκάτγουικ. Οι πτήσεις της easyJet θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου, με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο.
Επιπλέον, κατά τη θερινή περίοδο, η EasyJet θα συνδέσει τη Ζάκυνθο και με το Μπρίστολ, το Λίβερπουλ και το Γκάτγουικ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως επίσης και με τη Μαλπένσα της Ιταλίας.

Φέτος το καλοκαίρι, η easyJet έχει εντάξει έξι νέα δρομολόγια στο δίκτυο της από και προς την Ελλάδα: Σαντορίνη – Βενετία, Μύκονο -Βενετία, Άμστερνταμ – Ρόδος , Μύκονο – Λυών και Μύκονο – Νίκαια, φθάνοντας συνολικά τα 71 δρομολόγια.

Η εταιρεία, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σχοινάς, Route Manager της easyJet, σχεδιάζει να μεταφέρει στην Ελλάδα έως 2,3 εκατ. επιβάτες φέτος.