H Ellen DeGeneres παίζει στο «Μπρούσκο»

H Ellen DeGeneres παίζει στο «Μπρούσκο»

Δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο. Έχουμε και video από την εμφάνισή της στην απογευματινή σειρά του ΑΝΤ1.

Την επιτυχία της απογευματινής σειράς του ΑΝΤ1, η οποία έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και καθημερινά καταφέρνει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με τις θεαματικότητες, «ζήλεψε» η πιο διάσημη παρουσιάστρια του Πλανήτη.

Γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισε να κάνει ένα πέρασμα, προκαλώντας με το ρόλο της μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες.

Αυτό μάλιστα το ανακοίνωσε γεμάτη χαρά η ίδια μέσα από το σόου της, το οποίο βλέπουν εκατομμύρια Αμερικάνοι.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πρόβαλε και video με τη συμμετοχή της.

Ας δούμε όμως το παρασκήνιο του guest αυτού, που σίγουρα σας έχει γεμίσει όλους με πολλές απορίες.

Η παρουσιάστρια δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξη της ελληνικής σαπουνόπερας, ώσπου μια φαν της, η Maria που ζει στη Florida, της έστειλε το videoπου μόλις παρακολουθήσατε.

Ο ήρωας της σειράς κρατάει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από τα σχολικά της χρόνια –υποτίθεται πως είναι η γυναίκα του, η οποία τον απάτησε και τον παράτησε εδώ και πολλά χρόνια.

«Αυτή είναι φωτογραφία από τα σχολικά μου χρόνια και υπάρχει στη σειρά και δεν το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω Ελληνικά και τα μαλλιά μου στη φωτογραφία θυμίζουν αρχαία Ελληνική τραγωδία. Γιατί αυτός ο κύριος έχει τη φωτογραφία μου; Είναι σοβαρό; Αστείο;» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε γεμάτη χιούμορ: «Θεέ μου, αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που παρακολουθεί αυτή τη σειρά, ο John Stamos, οποιοσδήποτε, πείτε σε αυτόν τον κύριο πως ποτέ ξανά δεν θα είμαστε μαζί».

Πηγή:Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Έγινε η επανάσταση στο φαγητό

Νέα υπηρεσία για φλερτ στο Facebook