H Evening Standard αποθεώνει τη Νάξο

H Evening Standard αποθεώνει τη Νάξο
Photo: pixabay.com
Συγκρίνοντας τη Νάξο με τη Σαντορίνη, η συντάκτρια σημειώνει πως η δεύτερη έχει τους εντυπωσιακούς απότομους γκρεμούς και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, ωστόσο η πρώτη μάλλον κερδίζει στις παραλίες.

Στη Νάξο ταξιδεύει τους αναγνώστες της η βρετανική εφημερίδα Evening Standard, εκθειάζοντας τις παραλίες του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Συγκρίνοντας τη Νάξο με τη Σαντορίνη, η συντάκτρια Λάουρα Χάμπσον σημειώνει πως η δεύτερη έχει τους εντυπωσιακούς απότομους γκρεμούς και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, ωστόσο η πρώτη μάλλον κερδίζει στις παραλίες.

Όπως αναφέρει η ίδια, για εκείνους που θέλουν στις διακοπές τους να ανακαλύψουν κρυμμένες παραλίες, χωρίς να «ανταγωνίζονται» με άλλους τουρίστες για την καλύτερη θέση μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, η Νάξος αποτελεί ιδανικό προορισμό, με τη θάλασσα να λάμπει και τις ακτές να είναι άφθονες.

Photo: pixabay.com

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις θαλάσσιες δραστηριότητες σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Σε ό,τι αφορά τις παραλίες, ειδική μνεία γίνεται σε ορισμένες που θεωρούνται περισσότερο απομονωμένες, όπως η Σαχάρα, η παραλία Μάραγκα, η παραλία Αλυκό και ο Ορκός.

Στο δημοσίευμα «πρωταγωνιστεί» και το όρος Ζας, με την όμορφη θέα του.