H Focaccino ανοίγει νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

H Focaccino ανοίγει νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Διευρύνει το δίκτυο της η αλυσίδα καφέ και εκτός Αττικής. 

Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του γρήγορου καφέ. Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 48 και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 7 Μαρτίου.

Η αλυσίδα μετράει έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρεία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κοινό. Τα καταστήματα της προσφέρουν σπιτικές πίτες, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα και φυσικά…καφέ. Η εταιρεία Focaccino δημιουργήθηκε από νέους έλληνες επιχειρηματίες με στόχο της να ενσωματώσει στους γρήγορους ρυθμούς και τις συνήθειες της σύγχρονης καθημερινότητας τις παραδοσιακές γεύσεις.

Η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της μέσω της πολιτικής franchise, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στις περιοχές Σύνταγμα, Κολωνάκι και Νέο Ηράκλειο, στην Αττική.

Διαβάστε επίσης:  H Ελλάδα εξάγει (κουλτούρα) καφέ