Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλες τις πτήσεις της

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλες τις πτήσεις της

Αυτή η προσφορά αναμένεται να τραβήξει αρκετούς ταξιδιώτες.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα του να έχετε δωρεάν WiFi κατά τη διάρκεια της πτήσης σας;

Η JetBlue ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει ολοκληρώσει την επέκταση της Fly-Fi, της δωρεάν υπηρεσίας WiFi κατά τη διάρκεια των πτήσεών της, καθιστώντας την μόνη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς κανένα κόστος.

Η νέα υπηρεσία WiFi είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα αεροπλάνα της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η JetBlue παρουσίασε το πρώτο FlyFi σε επιλεγμένα αεροσκάφη της το 2013, ενώ η ολοκλήρωση της εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο για την αεροπορική εταιρεία, η οποία ήδη προσφέρει ένα σωρό επιλογές ψυχαγωγίας εν ώρα πτήσης, όπως 36-100 κανάλια της Direct TV, πάνω από 100 κανάλια της SiriusXM, ταινίες και βίντεο συνεχούς ροής από την Amazon.

Το FlyFi είναι επίσης μία αδιάλειπτη υπηρεσία WiFi, κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι να βρεθούν στα 30.000 πόδια για να μπορέσουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να τους παρέχει ίντερνετ από την πύλη επιβίβασης έως τη θύρα άφιξης.

«Διανύουμε το 2017 και όλοι επιζητούν να συνδεθούν στο διαδίκτο, όπου κι αν βρίσκονται, είτε αυτό είναι από τον καναπέ τους, είτε στον “αέρα”», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας, Τζέιμι Πέρι, προσθέτοντας «για αυτόν τον λόγο είμαστε περήφανοι για την JetBlue, καθώς είναι πλέον η μόνη εταιρεία που προσφέρει δωρεάν υψηλής ταχύτητας WiFi, live τηλεόραση και ταινίες για όλους τους πελάτες μας».