H Lidl Ελλάς απαγορεύει την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα

H Lidl Ελλάς απαγορεύει την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα
Το μέτρο τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Σε ένα επιπλέον προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της υγείας πελατών και εργαζομένων στα καταστήματά της προχωρά η Lidl Ελλάς.

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου, τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Lidl Ελλάς προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας μεριμνώντας για ένα ασφαλές αύριο.